« 2023. december »
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tinódi Gimnáziumért Alapítvány Kréta - elektronikus napló High-tech Biolabor
A+ A-
Szakmák éjszakája
2020. április 3. péntek

Szeretsz nyomozni, feladványokat megfejteni? – Várunk a rejtélyek szobájában Élő társasjátékban ötvözzük a közkedvelt szabaduló szobáik feladatait, nyomozós játékok élményével. Izgalmas perceket garantálunk 5-8 fős csapatok számára. A cél: kinyitni a zárat, mint egy szabadulós játékban és megtalálni a megfejtést a rejtélyes kérdésre. Dupla szórakozás  egy játékban!
Légy képben! – Különböző kultúrák, nemzetek érintkezési formái Hallgasd meg a diákok érdekes előadásait, a világ különböző országainak kommunikációs szokásairól. Az előadásokhoz kapcsolódóan kvízfeladat megoldásával ellenőrizheted, hogy sikerült- e minden elhangzott információt megjegyezned.
Mozi terem: Képzeletbeli kalandok a turizmus világában - Tarts velünk! A mozi terem neked szól, ha szeretsz utazni, szívesen ismersz meg idegen országokat, tájakat, vagy érdekel a hotelek világa. Az éjszaka folyamán több magyarországi szállodába is ellátogathatsz, persze csak virtuálisan. Ki tudja? Lehet, hogy az este folyamán rátalálsz következő úticélodra!
Kvíz terem: Teszteld a tudásod! A Kvíz teremben játékos feladványok várnak turizmus, és turizmusföldrajz témakörökben. Szeretsz utazni? Mindent tudsz a turizmusról? Jól ismered Magyarország nevezetességeit? Ismered a megyéket és a városokat? Akkor vegyél részt egy Kahoot játékban, illetve játssz velünk akasztófát!
Mesterszakácsok & mestercukrászok! Ők is az elején kezdték!– Mutasd meg, mit tudsz Te a konyhában! Megtöltenél egy sütit, csinálnál egy szendvicset? Itt az alkalom, hogy kipróbáld! Süthetsz palacsintát, kedvedre töltheted, tálalhatod. Készíts szendvicsfalatkákat, díszíts aprósüteményeket! Természetesen, amit elkészítettél, el is fogyaszthatod!
„Dolce Vita” a Tinódiban!  Mártózz meg a csoki szökőkútban! Folyékony csokoládé? – Gombóc Artúr biztosan szeretné! Kóstold meg Te is! Készítsd el gyümölcsös-csokis-sütis desszerted! Az összeállítás csak a kreativitásodon múlik!