« 2024. március »
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tinódi Gimnáziumért Alapítvány Kréta - elektronikus napló High-tech Biolabor
A+ A-
Utazás & Turizmus
GTTP verseny

Egy szép őszi napon Budapest felé vettük az irányt felkészítőnkkel, Vígh Viktor tanár úrral. Az idén megrendezésre kerülő Global Travel and Tourism Partnership (GTTP) döntője a Danubius Hotel Heliában zajlott, ahol aznap szállóvendégek is voltunk. A döntő a kora délutáni órákban, sajnos, azzal a végeredménnyel zárult, hogy nem a mi csapatunk utazhat Monacóba. Annak viszont nagyon örültünk, hogy megkaptuk a közönségdíjat.

Témafeldolgozásunk és munkánk során rengetek információval, s így tudással, valamint kapcsolati tőkével gyarapodhattunk. Sokféle feladatot teljesítettünk. Például kérdőíveket, interjút, összehasonlító táblázatot készítettünk, melybe hatalmas munkát és energiát fektettünk. Reméljük, ezek a jövőben hasznunkra válnak majd.

Ami a programokat illeti: A hotel vendégeiként kihasználhattuk a fürdő wellness részlegét, isteni ételeket, italokat fogyaszthattunk. Aznap este a stressz levezetéseként sétáltunk egyet, majd aludni indultunk. Másnap reggel hatalmas meglepetés ért minket, ugyanis elmehettünk a Para-Parkba, ahol csapatonként játszottunk, s a program nagyon kellemesen és izgalmasan telt.

Annak ellenére, hogy a versenyt nem nyerhettük meg, szeretnénk még egyszer kifejezni hálás köszönetünket azoknak, akik bármely formában segítették munkánkat, közülük is szeretnénk kiemelni Vígh Viktor tanár urat!

Szabó Brigitta és Tóth Kitti
13.A osztályos tanulók