« 2024. április »
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Tinódi Gimnáziumért Alapítvány Kréta - elektronikus napló High-tech Biolabor
A+ A-
2018. május

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Május elején a ballagási ünnepségen adtuk át a végzősök legkiválóbb tanulójának iskolánk egykori igazgatójáról elnevezett Medvegy Antal-díjat.

Binder Natália a 12.B osztály kiváló tanulmányi eredményű tanulója, segítőkész, közösségi ember. Sokoldalú személyiség, a Matthias Corvinus Collegium Tehetséggondozó Programjának résztvevője. Angol nyelvből előrehozott emelt szintű érettségivel, felsőfokú nyelvvizsgával, német nyelvből középfokú nyelvvizsgával rendelkezik.

A XXIV. Országos József Attila Mese-, Vers-, és Novellaíró Pályázaton a 3. helyet szerezte meg, biológia tantárgyhoz kapcsolódó versenyeken megyei dobogós helyezéseket ért el. A Zonta Nemzetközi Szervezet pályázatán a nők helyzetével foglalkozó angol nyelvű írásáért 2. díjat kapott.

Rendszeresen sportol, taekwondo országos bajnokságokon arany- és ezüstérmeket is nyert. Több mint 2 évig a Sulirádió csapatának vezetője volt, melynek tagjai az iskola rendezvényeihez, műsoraihoz színvonalas technikai hátteret biztosítanak. Talpraesett, kedves személyiség, diáktársai, tanárai szeretik, elismerik. A Pázmány Péter Katolikus Egyetemre, pszichológia szakra jelentkezett.

 

Most pedig szeretném bemutatni azon végzős diákjainkat, akik idén a tantestület javaslata alapján az Öreg Diákok Baráti Körének díját kapják.

Bokor Barbara 12.A osztályos tanuló

A 4 év során tanulmányi eredménye jeles és kitűnő volt. Emelt óraszámban tanulta a biológiát és a matematikát, általános iskolás kora óta biomérnök szeretne lenni. Tanulmányait a veszprémi egyetemen folytatja. A tanulás mellett aktívan sportol: kézilabdázik a sárvári felnőtt- és ificsapatban. Futballozni is szeret, valamint foglalkozik fogathajtással.

 

 

 

Gróf Annamária 12.A osztályos tanuló

Tanulmányi eredménye a 4 év során végig kitűnő volt. Emelt óraszámban tanulta a matematikát, felnőtt életében ezt a tárgyat szeretné tanítani. Több megyei versenyen szerepelt eredményesen. Közösségi munkája osztályában példamutató. Lakóhelyén is sokat munkálkodik: gyerekeket táboroztat, műsort szervez, énekel és citerázik.

 

 

 

Bernáth Evelin 12.B osztályos tanuló

Tanulmányi eredménye a négy év során végig kiemelkedő volt. 2015-ben a Kyokushin Karate Kata sportág ifjúsági női korcsoportos diákolimpia országos döntőjében 1. helyezést ért el. 2016-ban Svájcban, Stans városában rendezték meg a 11. Swiss Open junior bajnokságot, ahol 3. helyezést ért el kumitében.

Evelin részt vett a karácsonyi adománygyűjtés megszervezésében 2016-ban és 2017-ben is. Az osztályközösség aktív tagja, segítségére mindig számíthatott osztályfőnöke. Angol középfokú szóbeli nyelvvizsgával rendelkezik. A Budapesti Gazdasági Egyetem PSZK gazdaságinformatikus szakán szeretne továbbtanulni.

Cseh Kornél 12.B osztályos tanuló

Tanulmányi eredménye a négy év során végig kiemelkedő volt. Angol felsőfokú komplex nyelvvizsgával rendelkezik. Az idei tanévben angol nyelvből az OKTV második fordulójába jutott. A Savaria Történelem Versenyen kilencedik osztályban 5. helyezést, tizedikben 6. helyezést ért el a megyei fordulóban. Kornél az ELTE-SEK anglisztika szakát jelölte meg első helyen és az ELTE-SEK történelem szakát második helyen.