« 2024. április »
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Tinódi Gimnáziumért Alapítvány Kréta - elektronikus napló High-tech Biolabor
A+ A-
Szakmák éjszakája

 

Mozi terem: Virtuális utazás a világ körül - Tarts velünk! A mozi terem Téged is kalandra csábít, ha szeretsz utazni, és szívesen nézel filmet távoli tájakról. A filmeken keresztül megismerkedhetsz különleges tájak népeivel, kultúrájával és szokásaikkal. Kalandra fel!
Online Földrajz Kvíz- Próbáld ki tudásod a világ országairól, városairól! A kvíz teremben különböző típusú földrajzi feladatokat oldhatsz meg számítógépen. A kvízek témái: Magyarország megyéi, megyeszékhelyek, Európa országai, városai, folyók, zászlók, Ázsia, Afrika és Amerika országai.
Tervezz, és légy kreatív! – Tervezd meg saját vállalkozásod marketingeszközeit! Szeretsz számítógéppel dolgozni? Szeretnéd kipróbálni a kreativitásod? Légy a saját marketingesed! Valósítsd meg ötleteidet és tervezd meg saját vállalkozásod marketingeszközeit számítógép segítségével!
Kalandozás a nagyvilágban – Képzeletbeli utazás a Föld körül! Diákok színes előadásai a világ különböző pontjain található nevezetességekről, valamint élménybeszámolók a számukra szervezett szakmai kirándulásokról. Az előadásokhoz kapcsolódóan kvízfeladatok megoldása.
„Dolce Vita” a Tinódiban – Próbáld ki magad a konyhában! Érdekel a sütés-főzés? Itt az alkalom, hogy kipróbáld! Bepillantást nyerhetsz a sütikészítés rejtelmeibe, akár el is végezhetsz egyes mozzanatokat. Díszítsd ki saját aprósüteményedet! Ha inkább a sós ízeket kedveled, készíthetsz egyedi szendvicseket. Természetesen, amit elkészítettél, el is fogyaszthatod!
Tinódi mixer show – Legyél te is bártender! Szereted, ha minden tekintet rád szegeződik? Szeretnél az éjszaka középpontjában lenni? Megtekinthetsz pár bártender videot, ha vállalkozó kedvű vagy, ki is próbálhatod a mozdulatokat egy ifjú tehetség segítségével.
Országismereti és kultúrtörténeti nyelvi vetélkedő Mennyire ismered az angol nyelvű országok kultúráját? Próbáld ki magad Nagy-Britannia, Egyesült Államok és Ausztrália történelméből, földrajzából, irodalmából, művészetéből és nevezetességeiből összeállított játékos vetélkedőn!
120 órás ingyenes nyelvtanfolyamok - GINOP-6.1.3 projekt népszerűsítésére Információ az eddigi csoportok tapasztalatairól, a tervezett további csoportokról. Az érdeklődőknek tájékoztatás a jelentkezés folyamatáról, szintfelmérés, csatlakozási lehetőség a szervezés alatt álló csoportokhoz.
LEGO robot akadálypálya – Segíts célba jutni Jolánkának! Keress megoldást Jolánka, a kétségbeesett LEGO robot, célba juttatásához! A terepasztalon különböző akadályok nehezítik a jármű mozgását. Figyeld meg, hogy a kis gép hogyan reagál, ha egy piros vagy zöld felület felé közeledik, illetve mi történik, ha falba ütközne! Színes kártyák és tereptárgyak elhelyezésével segítheted a torlaszok kikerülését és a helyes irány megtalálását. Vajon át tudod segíteni a bajba jutott Jolánkát az útvesztőn?

Fényképek