« 2023. december »
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tinódi Gimnáziumért Alapítvány Kréta - elektronikus napló High-tech Biolabor
A+ A-
2023. május

A találkozón készült fényképek

 


 

Medvegy Antal-díj

A legkiválóbb végzős diákunk iskolánk egykori igazgatójának a nevét viselő Medvegy Antal-díjat kapja, melyet dr. Dobozy Györgyné nyugdíjas pedagógusunk alapított. A tanév végén a nevelőtestület Vocelka Virág 12.B osztályos tanulót találta érdemesnek a díjra, melyet Virág a ballagási ünnepségen vett át.

Virág mind a 4 év végén kitűnő tanulmányi eredménnyel büszkélkedhetett. Különösen tehetséges nyelvekből: mind németből, mind angolból megszerezte a felsőfokú nyelvvizsga-bizonyítványt. A tavalyi tanévben az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen német nyelvből az országos döntőbe jutott, ahol a 22. helyet szerezte meg. Szeptembertől a Grazi Egyetemen közgazdaságtant fog tanulni.

 

 

 


Régi hagyomány, hogy az Öregdiákok Baráti Köre minden évben díjban részesíti az arra érdemes végzősöket. A díjat kiemelkedő tanulmányi és közösségi munkájáért Mórocz Bálint 12.A, Fülöp Lola és Balogh Ádám 12.B, valamint Dala Jázmin 12.C. osztályos tanulók kapják. Szeretném pár méltató mondattal bemutatni a diákokat.

Mórocz Bálint példás magaviseletű és szorgalomú diák, aki gimnáziumi tanulmányait kitűnő eredménnyel végezte, középfokú komplex nyelvvizsgával rendelkezik angol nyelvből. Bálint a közösség szempontjából fontos szerepet töltött be az osztályban, leginkább a 12. évben aktivizálta magát és sokat dolgozott osztálytársaiért. Kilencedikes kora óta tudatosan készül a fogorvosi pályára, többször kapott dicsértet biológiából.

 

 

 

 

 

 

Fülöp Lola gimnáziumi tanulmányai alatt minden évben kitűnő bizonyítványt szerzett. Általános tantestületi dicséretben részesült. Felsőfokú komplex nyelvvizsgával rendelkezik angol nyelvből és középfokú komplex nyelvvizsgát tett német nyelvből. Előrehozott középszintű német érettségi vizsgát tett 100%-os eredménnyel. Tanulmányait nemzetközi tanulmányok szakon szeretné folytatni angol nyelven.

 

 

 

 

 

 

Balogh Ádám kitűnő tanuló, komplex felsőfokú angol és középfokú német nyelvvizsgával rendelkezik. Az iskolai ünnepélyek állandó versmondója, egy online szavalóverseny 2. helyezettje. Hobbija a filmkészítés, ő készítette a strasbourgi kirándulásról és a szalagavatóról a filmeket. Tanulmányait a Pannon Egyetem mérnökinformatikus/programtervező informatikus szakán szeretné folytatni.

 

 

 

 

 

 

Dala Jázmin jeles tanuló, a 4 év során kiemelkedett megbízható, pontos és lelkiismeretes tanulmányi munkájával. A technikum 13. évfolyamán folytatja tanulmányait turisztikai szervező, értekesítő szakmában. A későbbiekben az Óbudai Egyetemen szeretne tanulni.

 

 

 

 

 

 


Tóthék-díj

Boldizsár Dominik a matematika és fizika területén aratott kiemelkedő sikereket a 4 év során. Az idei tanévben a Bolyai Matematikaverseny és a Vas megyei középiskolai fizikaverseny megyei 1. helyezettje, valamint a Szilárd Leó Fizikaverseny országos 16. helyezettje. Középfokú nyelvvizsgával rendelkezik angol nyelvből. Célja, hogy műszaki pályán folytassa tanulmányait, villamosmérnök szeretne lenni.