« 2024. április »
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Tinódi Gimnáziumért Alapítvány Kréta - elektronikus napló High-tech Biolabor
A+ A-
11.D osztály
Osztályfőnök: Dr. Hajdu Tamás
Létszám: 32 fő

Asbóth Ádám, Dancsecs Vivien, Derdák Bettina, Farkas Martina, Fülöp Péter, Gáncs Ádám, Hideg Péter, Horváth Brigitta, Horváth Cintia, Horváth Dalma Veronika, Horváth Krisztina, Horváth Réka, Kelemen Bálint, Kocsis Gábor, Kurányi Boglárka, Lakner Bettina, Lisztes Dalma, Mijasovics Gerda Mária, Nagy Evelin, Németh Dóra, Óvári Cintia, Pásti Renáta, Péntek Barbara, Pető Erzsébet, Pintér Alexandra, Poós Tamás, Puklér Petra Anna, Simon Evelyn, Soós Mária Magdolna, Szandi Izabella Viola, Takács Katalin, Toldi Ádám

Jeles: Nagy Evelin

Tantárgyi dicséret

Informatika:  Fülöp Péter

 

 


 

 

2013. május 24-én indultunk vonattal Sárvárról egy korai időpontban Budapestre, hogy megnézzük a Tropikáriumot, a Hősök terét, a Magyar Mezőgazdasági Múzeumot, a Terror Házát, valamint a Murder kiállítást.

Fél tízkor megérkeztünk a Kelenföldi vasútállomásra, és a tömegközlekedési eszközöket igénybe véve eljutottunk a Campona épületébe, ahol megnéztük a Tropikáriumot. Rengeteg érdekes és gyönyörű állatot csodálhattunk meg. Ezután következett egy másfél órás szabadprogram a plázán belül. Mindenki ebédelhetett, vásárolhatott, a délelőtt ezzel a programmal el is telt. Majdnem egy órás buszozás, metrózás és villamosozás után eljutottunk a Hősök terére, ahol Hajdú Tamás tanár úr egy rögtönzött történelem órát tartott nekünk. Innen mentünk a Magyar Mezőgazdasági Múzeumba, ahol szintén rengeteg érdekes dolgot láttunk, egy bácsi még dalra is fakasztott minket az Anonymus szobornál. Miután a múzeumot végigjártuk, az osztály kettévált: egyik fele Hajdú tanár úrral ment a Murder kiállításra, a másik fele Györgyiné Kőrösmezei Ágnes tanárnővel megnézte a Terror házát. Én személy szerint Ági nénivel mentem, és egy kedves tárlatvezető segítségével végigjártunk a múzeumot. Fél hatkor a Duna korzón találkozott újra az osztály, ahol fél óra szabadidős tevékenység után elindultunk a vonattal haza.

Úgy gondolom, minden osztálytársam nevében elmondhatom, hogy jól éreztük magunkat a kiránduláson, és olyan élményekkel gazdagodtunk, amiket sosem felejtünk el! Végül, de nem utolsó sorban szeretnék köszönetet mondani az osztály nevében Györgyiné Kőrösmezei Ágnes tanárnőnek, hogy elkísért minket, és természetesen Dr. Hajdú Tamás tanár úrnak is, hogy megszervezte a kirándulást.

Puklér Petra
11.D osztályos tanuló

 

 

További fényképek