« 2024. április »
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Tinódi Gimnáziumért Alapítvány Kréta - elektronikus napló High-tech Biolabor
A+ A-
12.A osztály
Osztályfőnök: Csejteiné Libricz Henriett
Létszám: 33 fő

Balogh Petra Anna, Berta Zoltán Dániel, Bódi Dorina, Böcskör-Nagy Barnabás, Czeglédi Dóra, Császár Vivien, Dala Adél Orsolya, Dankovics Frida, Dömölki Eszter, Hajba Beatrix, Hindi Fatima, Horváth Bianka, Horváth Dávid, Kasza Patrícia, Kiss Benedek, Kovács Jutta Karina, Körmendy Dalma, Kupi Péter, Lakner Dávid, Nagy Viktória, Németh Olivér Pál, Németh Roxána Mária, Németh Veronika, Pados Erzsébet Anna, Pataki Gyöngyi Ivett, Sali Fruzsina, Sipos Dániel, Sulyok Ádám, Szabó Márton, Szakos Enikő Andrea, Takács Dorina, Takács Ibolya Kármen, Varga Péter, Varga Virág

Igazgatói dicséret: Szabó Márton, Hindi Fatima

Osztályfőnöki dicséret: Hajba Beatrix, Hindi Fatima, Szabó Márton

 

Osztályprogramok

Színházlátogatás : Az ember tragédiája (Weöres Sándor Színház, Szombathely)

Csak Rómeó és Júlia...(Hevesi Sándor Színház, Zalaegerszeg)

Móricz: Rokonok (Weöres Sándor Színház, Szombathely)

 

Osztálykirándulás - Győr

Idén mi egy napra Győrbe utaztunk, ahova elkísért bennünk osztályfőnökünk és Némethné Rádl Krisztina tanárnő, valamint Okszana is.

A megérkezés után a győri állatkertben kezdődött a programunk. Itt töltöttünk pár órát. Mindenki nagyon élvezte ezt a programot. Függetlenül attól,  hogy a többség már 18-19 éves, újra kisgyermeknek éreztük magunkat. Elég vicces volt.

Kalandos buszozással az állatkert után megérkeztünk a Plázába. Itt mindenki kedvére vásárolhatott és barangolhatott, majd filmeket néztünk. Szintén saját választás alapján. Legtöbben élményekben gazdagon jöttünk ki a moziból, majd ismét buszra szálltunk és meglátogattuk a győri bazilikát. Egy kellemes sétával érkeztünk vissza a vasútállomásra.

A hazafelé vezető út is elég kalandosra sikeredett néhányunk számára, de hát nem is mi lennénk, ha valami apróság nem történne. Hát igen. A 12.A mindenhonnan élményekkel gazdagon tér vissza.

 

 

 

 

Utolsó nap – 12.A


Az utolsó tanítási napot a 12.A  osztály diákjai Ikerváron, bográcsozással töltötték. Volt főzőverseny, mely döntetlennel zárult, hiszen nagyon finom pincepörköltöt főzött mindkét csapat. Jókat beszélgettünk, tollasoztunk és volt asztalitenisz-verseny is. Elhatároztuk, hogy jövőre megismételjük ezt a jól sikerült délelőttöt...