« 2024. április »
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Tinódi Gimnáziumért Alapítvány Kréta - elektronikus napló High-tech Biolabor
A+ A-
2023 Diáknap

Idén április 5-én, a tavaszi szünet előtti napon rendeztük meg iskolánk diáknapját, melyet nagy készülődés előzött meg, mindenki izgatottan várta ezt a szerdai napot.

Délelőtt az osztályoknak vetélkedőt szerveztek Diákönkormányzatunk tagjai. A feladatok nagyon izgalmasak és kreatívak voltak! Mindenkinek tetszett, hogy a nap az indiánok tematikája körül forgott: volt indián tánc és dal, amit az osztályoknak kellett elkészíteni és videóra venni. Ezek voltak a legkedveltebbek szerintem.

A vetélkedőt az osztályok által készített tutajbemutató követte. Sajnos a rossz időjárás miatt erre a Gyöngyös-patak helyett a tornateremben került sor.

A díszteremben a diákok által legjobban várt WiGO produkció fogadta az érdeklődőket, tanáraink fergeteges hangulatot varázsoltak a színpadra, tombolt a közönség!

Az eredményhirdetés feszült pillanatai során kiderült, hogy a 12.B osztály nyerte az idei diáknapot. Gratulálunk!

A rendezvényt este hatalmas buli zárta a díszteremben, mindenki táncolt, jól érezte magát!

Károlyi Kamilla
9.B osztályos tanuló

 

 

Vetélkedő Tutajbemutató WiGO produkció Buli

A Gyöngyös Racing még a végzősök ballagása előtt megvalósult. A jó idő kivárása miatti csúszás próbára tette a kenuk időtállóságát, a megmaradt hajók nagy része eljutott a célig, bár az evezősök nem mindig úszták meg szárazon, két borulás is színesítette a programot. A víz még így április végén is nagyon hideg volt, de senkinek sem maradt el az érettségi betegség miatt.

Gyöngyös Racing

A fotókat Mogyoróssy Csongor 9.B és Grodvalt Zsuzsanna 12.B, a videófelvételt Sáry Bercel 11.B osztályos tanulók készítették.

WiGO Produkció: Tinoditanarikara, a törzs egyesül