« 2024. április »
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Tinódi Gimnáziumért Alapítvány Kréta - elektronikus napló High-tech Biolabor
A+ A-
2007

Diáknap - 2007

Hotel Tinódi ***** avagy a 2007-es diáknap emlékei

A gimnáziumi diáknapokat a diákok, az exdiákok, tanárok és szülők nagy érdeklődése kíséri évről-évre. Külön öröm volt számomra, hogy végre megvalósult az, amire diákönkormányzat segítő tanárként már régóta vágytam: az idei diáknapot diákok ötleteit alapján, diákok valósították meg. Itt szeretném megragadni a lehetőséget, hogy a tanárok, a diákok és magam nevében újra megköszönjem Farkas Tímea DÖK titkárnak (12. N) és a "szobafőnököknek" a diáknap lebonyolításában nyújtott óriási segítségét.

Azért, hogy jövőre a rendezvény még színvonalasabb legyen, egy kérdőív segítségével a 11. és 12. évfolyamos tanulók körében közvélemény kutatást végeztünk. A diákok többségének véleménye szerint az idei diáknap jobb volt, mint az előző, és ha jegyet kellene adniuk, 4-es adnának a rendezvénynek. Nagyon tetszett a tanulóknak, hogy sokféle szoba közül mindenki szabadon választhatott. Külön kiemelték a keleti szobát, a tanári filmet, a tűzoltó bemutatót, a táncmámort a tornateremben, a filmeket a fizikában és a díszteremben. Ami nem tetszett, tehát javítani kellene jövőre: néhány szoba túlzsúfolt volt, míg néhányat unalmasnak ítéltek. Hiányolták a tanárok élő műsorát és a sportversenyeket. Néhány ötlet is érkezett a jövő évi diáknapra: bálkirálynő és bálkirályválasztás, játékos vetélkedők a tanárokkal. Végül egy diákvélemény (Kálmán Eszter 11. D) a diáknapról:

"Az idei diáknapon sem csalódhattunk, a programokat illetően, bár picit más volt, mint az előző éveké. De úgy gondolom, a szervezők ismét felülmúlták magukat. Különböző helyszíneken színesebbnél, színesebb programok várták az érdeklődőket, így mindenki megtalálta a számára kedvező programot. A bátrabbak még egy tűz oltásában is részt vehettek. Akik szeretik a latintáncot, ők egy táncóra keretében sajátíthattak el pár lépést, az óra végén, pedig tudásukról tettek bizonyságot. A tanári műsort már mindenki kíváncsian várta, hisz a minden évben túltesznek magukon. Idén sem ért minket csalódás. Köszönjük a jó műsort! Az idei programok is jó hangulatban teltek, kíváncsian várjuk a jövő évi diáknapot!"

Vígh Viktor
DÖK segítő tanár