« 2024. április »
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Tinódi Gimnáziumért Alapítvány Kréta - elektronikus napló High-tech Biolabor
A+ A-
Éjszaka a Tinódiban, avagy gólyatali újratöltve!

Gimnáziumunk 2023. augusztus 29-30-án tartotta testvériskolánkkal, a Sárvári Turisztikai Technikummal karöltve a gólyatalit. Az előző évekhez képest idén jelentős változást jelentett az, hogy az estét a gólyák bent tölthették az iskola épületében!

A program kedd délután kezdődött ismerkedési és csapatépítési játékokkal. Sajnos az esti szalonnasütést az eső elmosta, de a tankonyhán sikerült megsütni a virsliket és a szalonnákat. A vacsorát közös mozizás követte. A diáknapi filmekből csemegéztünk a kilencedikeseknek. Éjfélkor még egy izgalmas program következett, ahol a sötét folyosókon világítós karkötőkre vadásztak a kilencedikesek iskolatérképpel a kezükben. A tornatermi közös alvás élménye új elemként jelent meg a gólyatalin, amely bár sok pihenést nem hozott, de osztályközösség-kovácsolásnak annál jobb volt.

Szerda délelőtt négyhelyszínes, forgószínpadszerűen szervezett vetélkedőn szereztek további élményeket a gólyák. A tornateremben sorversenyeken, az arborétumban kreatív feladatokban, a 12.A osztályteremben diáknapi vetélkedőkön mérte össze erejét a négy osztály. A kapott pontokat az osztályok viszik tovább az október közepén szervezendő gólyanapra.

A gólyák és osztályfőnökeik egy izgalmas és tartalmas kalandon vannak túl, és már nagyon várják a folytatást a gólyanapon.

Vigh Viktor
a 9.B osztály osztályfőnöke

 

 

 

Nekem azért tetszett a tinódis gólyatali, mert bent tölthettem az éjszakát a tornacsarnokban a jövőbeli évfolyamtársaimmal. Az alvást nem vittük túlzásba, de ez a hangulaton semmit sem rontott, sőt mindannyiunk számára örök emlék marad, ebban biztos vagyok.

Az esti mozizásról a Wigo Productions gondoskodott, ahol megismerhettük leendő tanáraink humoros oldalát is. A zseblámpás éjszakai túrán körbejárhattuk az egész intézményt. A reggeli palacsintasütés álmosan is, de jól sikerült. A sportvetélkedőkön az osztályok összemérhették tudásukat.

Ezen az élményekben gazdag két napon bebizonyosodott, hogy jó döntést hoztam, mikor a Tinódiba jelentkeztem.

Marton Márton
9.B osztályos tanuló