« 2024. április »
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Tinódi Gimnáziumért Alapítvány Kréta - elektronikus napló High-tech Biolabor
A+ A-
Az ország legvagányabb osztálya a 11.B

"Az ország legvagányabb osztálya" címet iskolánk 11.B osztálya nyerte el

Osztályfőnökünk révén egy e-mailt kapott az osztály, melyben a verseny hirdetése szerepelt, miszerint el lehet nyerni „Az ország legvagányabb osztálya” címet és emellett a kétnapos, ingyenes kirándulást Nyíregyházára. Úgy gondoltuk, hogy részt veszünk benne, mert nem volt veszíteni valónk.

Másnap iskolába érkezve eldöntöttük, hogy elkészítjük a fényképet. Délután már el is küldtük a Tinódi gimnázium 11.B képét a megadott e-mail címre. Pár óra elteltével már látható volt a Magic House facebookos oldalán. Ettől a pillanattól kezdve az osztályunk tagjai segítséget kértek ismerőseinktől, rokonainktól, hogy terjesszék a hirdetést. Hihetetlen szorgalommal gyűjtöttük a ’lájkokat’ , vagyis a voksokat képünkre, mert egyre szorosabb volt a mezőny, hiszen sok osztály figyelmét felkeltette ez a verseny, ezáltal egyre több vetélytársunk akadt.

Úgy éreztük egyre lassabban telnek a napok, azonban a lelkesedés senkiben sem hagyott alább. Ellenfeleink többször átvették a kedvező pozíciót s szorgalmunk megőrzésével mindig visszaszereznünk azt.

Végül eljött a várva várt szeptember 30-a, s páran az osztályból megvártuk a ’bűvös’ időpontot, az éjfélt. „Munka után édes a pihenés” – tartja a mondás, így osztályunk minden tagja a jól megérdemelt utazást, amelyért annyit dolgozott.

Gyuricza Vivien, Vizi Barbara
11.B osztályos tanulók