« 2024. április »
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Tinódi Gimnáziumért Alapítvány Kréta - elektronikus napló High-tech Biolabor
A+ A-
2018. Gólyanap

 

Gólyanapi élményeink

Mint minden velem egykorú, kilencedik osztályos diák, én is nagyon vártam már a pénteket, amikor végre lerázhattuk magunkról a „tojáshéjat” és megmutathattuk, kik is vagyunk mi valójában. A tizedikesek hét közben sem hagytak bennünket feladatok nélkül, néha-néha megleptek mókás feladványokkal az óraközi szünetekben. A csempeszámolás vagy a közös kép készítése az igazgatónővel csak néhány a sok kreatív feladat közül.

A műsorunk elkészítésébe rengeteg energiát fektettünk. Sokat próbáltunk, mire végleg mindenki úgy gondolta, készen állunk, jöhet a gólyanap. A délelőtt folyamán lezajló „szivatás” nekem személy szerint nagyon tetszett. Sokoldalú, megnevettető feladatokkal rukkoltak elő a 10.C osztályosok. Volt szellemi és fizikai is, de mindegyik humoros jellegű. A műsorvezetés lendületes és kedvcsináló volt. Valósággal felcsigázta a kedélyeket és nagyon jó hangulatot teremtett. Az esti műsor hasonlóan vidám légkörben folytatódott. Nagyon jó érzés volt gólyacsőrökben végignézni a kisfilmet, ami az aznap délelőtti vetélkedő mulatságos momentumait mutatta be. Nagyon örültünk a győzelmünknek, de talán még jobb érzés volt, hogy ez a nap (és a rá való készülés) összekovácsolt bennünket egy jó közösséggé, egy igazi osztállyá. A videóműsor felvétele és megszerkesztése, a táncok koreografálása és a közös próbák örökké emlékezetesek maradnak számunkra.

Köszönet az osztályfőnökünknek és minden olyan tanárnak vagy diáknak, aki segített nekünk műsorunk létrehozásában, valamint a tizedik évfolyamosoknak, hogy megszervezték ezt a felejthetetlen napot.

Király Panka, Pusztavámi Márton
9.B osztályos tanulók

 

Fényképek