« 2020. február »
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
Tinódi Gimnáziumért Alapítvány Kréta - elektronikus napló High-tech Biolabor
A+ A-
2017. Gólyanap

Kit érdekel, hogy november 10-én született Mackenzie Foy vagy Diplo? Idén ezen a napon a tinódis gólyáké volt a főszerep. Ekkor szervezte meg iskolánk a szokásos, nagysikerű gólyaavatót.

Már reggel nagy volt a nyüzsgés, hiszen a kilencedikesek teljes erőbedobással készültek produkciójukra. Mi, felsőbb évesek azon ügyködtünk, hogy valahogy lejuthassunk megnézni a gólyaműsort. A három ’gólya’ osztály hihetetlen bulit csinált az iskola dísztermében. Hála nekik, voltunk Linkin Park koncerten, megismerhettük Bélát és láthattuk élőben a Volkswagen Passatot.

A műsorok után következett a felvonulás. Idén a lányokat a felsőbb évesek otthonkába és magas sarkú-gumicsizma kombóba öltöztették, a fiúk pedig megkapták a lehetőséget, hogy felvehessék édesanyjuk fehérneműjét, és persze a neccharisnya sem maradhatott el. Ezt követte a várva várt szívatás. Volt itt minden: városi feladat, tojástörős, panírozós, de valószínűleg a fiúk osztályfőnöküknek lejtett öltánca hagyta mindenkiben a legmaradandóbb emléket. Az este során az osztályok még egyszer előadták műsorukat szüleiknek, majd megtudták a gólyanap eredményét. Idén a 9.C lett az első, őket követte holtversenyben a 9.A és 9.B osztály.

Gratulálunk mindenkinek, hiszen igazán jó hangulatot sikerült teremteni. A gólyanap a szokásos discóval zárult, ahol mindenki nagyon jót bulizott.

Ács Fanni és Fájer Sára Rebeka
11.A osztályos tanulók

 

A 9.A osztály műsora

A 9.B osztály műsora

A 9.C osztály műsora

Fényképek