« 2020. február »
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
Tinódi Gimnáziumért Alapítvány Kréta - elektronikus napló High-tech Biolabor
A+ A-
Pályaorientációs kirándulás - Várkapu vendéglő

A 11.C osztály vendéglős csoportjával, Sárvár egyik legjobban működő, legszínvonalasabb éttermébe, Várkapu vendéglőbe és panzióba látogattunk el október 15-én. A vendéglátóhely üzletvezetője a Péntek András volt segítségünkre az üzemlátogatáson. Az étteremben először információkat kaptunk a vendéglátóhely kialakításáról, piaci helyzetéről, a szezonalitásról, a személyi feltételekről és egyediségéről. Az ízlésesen elkészített étlap döntően klasszikus magyar ételekből áll, a belső dizájn pedig történelmi hangulatot idéz. Később az üzletvezető végigvezetett bennünket a konyhán és a borospincén is.

A tartalmas és érdekes beszélgetés formában lezajlódó üzemlátogatást rendkívül élvezték a tanulók.

Vígh Viktor
pályaorientáció-felelős