« 2024. április »
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Tinódi Gimnáziumért Alapítvány Kréta - elektronikus napló High-tech Biolabor
A+ A-
Kosárlabda Diákolimpia Megyei Döntő
A végére maradt a csattanó: ezüstérmes lett iskolánk csapata

 

Szombathelyen rendezték a kosárlabda amatőr diákolimpia megyei döntőjét, ahová a régiós elődöntő megnyerése után iskolánk csapata is bejutott.

Az elődöntőben a Gépipari és Informatikai Műszaki Szakközépiskolával játszottunk, de sajnos vesztettünk, így a bronzéremért játszhatott csapatunk. A másik elődöntőben a Kereskedelmi és Vendéglátó Szakképző Iskola győzött, így ők játszhattak az aranyéremért.

A bronzéremért játszott mérkőzésen a tinódis fiúk nagyon jó játékot mutatva, végig magabiztosan vezetve győzték le a Szentgotthárd csapatát.

Eredmény: Tinódi Sebestyén Gimnázium és Idegenforgalmi, Vendéglátói Szakképző Iskola - Szentgotthárd III. Béla Szakképző Iskola 41 – 24. Csapatunk nagyon boldog volt és örültünk a bronzéremnek. Az arany mérkőzésen a Kereskedelmi és Vendéglátó Szakképző Iskola győzött.

Majd a verseny utánra maradt a csattanó. A Vas Megyei Diáksport Szövetségtől a következő értesítést kaptuk: Az Amatőr Kosárlabda V-VI. kcs-os fiú Diákolimpia Megyei Döntőjét követően az elektronikus nevezési lapok ellenőrzése során kiderült, hogy a megyei döntőt megnyerő Kereskedelmi és Vendéglátó Szakképző Iskola csapatában két játékos sportegyesületi játékengedéllyel rendelkezett, melynek következtében a csapatot kizárták, így a helyükre előre lépő Gépipari jutott az országos döntőbe. Megyei 2. helyezett lett a Tinódi csapata, megyei 3. pedig a szentgotthárdi csapat.

 

Szép volt fiúk! Gratulálunk a csapat tagjainak!

Kiss Gergő, Palkovics Máté, Pék Marcell, Haraszti Zsolt edző, Németh Tamás, Szakály Erik, Kovács Arnold, Monostori Patrik, Hegyi Balázs