« 2024. április »
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Tinódi Gimnáziumért Alapítvány Kréta - elektronikus napló High-tech Biolabor
A+ A-
A Mikulás és az Angyalkák is tinódis diákok!
avagy A sárvári gimnázium Diákönkormányzatának decemberi programjai

A decemberi hónap igen mozgalmas a tinódis diákönkormányzatosok életében. December 6-án a város négy óvodájába összesen hat mikulás és kétszer ennyi krampusz érkezett a gimnázium diákjainak jóvoltából. A tizedik évfolyamos diákok (mint minden évben az erre a szerepre jelentkezők) először mikulás- és krampuszfelkészítő tanfolyamon vesznek részt. Nagyon fontos, hogy a diákok átérezzék ennek a feladatnak a súlyát, amely igazán az óvodában válik majd teljesen valósággá számukra. Fontos része a szolgáltatásnak a minőségbiztosítás, amelynek keretében az óvodavezetők véleménykikérő kérdőívet töltenek a mikulásokról és krampuszokról. Az idén is nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk tőlük.

December 13-án, szombaton a városi adventi vásáron Ti-Tea Party-t rendeztünk Horváthné Tischler Noémi segítségével. Két helyszínen, a Tinódi Gimnázium előtt és a Posta téren meleg teával, pogácsával és egy kis apró ajándékkal vártuk a vásárba érkezőket. Az elmúlt évek hasonló rendezvényeihez hasonlóan becsületkasszát raktunk ki és a befolyó összeget (idén ez 34150 Ft volt) az iskola rászoruló diákjainak támogatására ajánlottuk fel. Ezúton szeretnénk még egyszer megköszönni minden résztvevőnek és adományozónak a segítséget!

December 17-én a Sárvári Kórházban jártak a DÖK tagjai Szőke Szeverina vezetésével. A kis csapat műsorral, karácsonyi mézeskaláccsal, gyümölccsel ajándékozta meg a kórház idős betegeit. December 18-án pedig a szokásokhoz híven angyalok postázták ki a diákoknak a karácsonyi és újévi jókívánságokat.

Kedves Diákok! Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog, Élményekben Gazdag Új Évet kívánok a DÖK tagjaink nevében is!

Vígh Viktor
DÖK segítő tanár