« 2024. április »
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Tinódi Gimnáziumért Alapítvány Kréta - elektronikus napló High-tech Biolabor
A+ A-
11.A osztály
Osztályfőnök: Czeglédiné Szabó Klára
Létszám: 29 fő

Berta Vivien, Csordás Botond, Farkas Barbara, Farkas Dominik, Fehér Kristóf Buda, Görög Petra, Gyürü Patrik Béla, Horváth Csaba, Horváth Márton, Kardos Patricia, Kiniczki Péter, Kiss Virág, Kiss Zsófia, Lakner Gergely, Molnár Zsófia, Nagy Andrea, Nagy Bálint, Perendi Szófia, Rauch Richárd Károly, Rövid Gergő, Ruzsa Norbert, Skublics Márk, Szabó Dániel, Szabó Roland, Szalai Csilla, Szandi Viktória Mária, Szenteleki Eszter, Wágner Zoltán, Zakor László

Kitűnő: Gyürü Patrik Béla

Jeles: Horváth Márton, Kardos Patrícia, Kiss Virág, Rövid Gergő

Tantárgyi dicséretek

Kémia: Rövid Gergő
Földrajz: Rövid Gergő, Ruzsa Norbert
Rajz és vizuális kultúra: Kardos Patrícia, Szenteleki Eszter

 

 


 

Osztályunk 3 napos osztálykirándulást szervezett május 24-26-ig. Célunk a Dunakanyar felfedezése volt.

Első napon Komáromba vezetett az utunk, ahol a Monostori erődöt tekintettük meg. Rendkívül érdekes dolgokat tudhattunk meg idegenvezetőnktől a honvédség életviteléről és egykori szokásairól. Ezután a délután folyamán az esztergomi bazilika lépcsőit másztuk meg. Végül fáradtan érkeztünk meg papszigeti szállásunkra, ahol kényelmes faházakban töltöttük az éjjelt.

Kirándulásunk második napján a várat tekintettük meg Visegrádon, majd bobozás után egy túrát tettünk a Rám-szakadékban. Szerencsére az idő kedvezett nekünk. Az utolsó napon Szentendrén sétáltunk délelőtt, ahol ellátogattunk a Mikro Múzeumba és sétáltunk a Duna parton. Délután a Skanzent tekintettük meg, ami az utolsó állomás volt a sok közül.

Végül fáradtan érkeztünk haza a három nap után vasárnap este. Mindenki sajnálta, hogy haza kellett jönnünk, de tervezünk a jövőben egy kisebb hasonló kirándulást, ha minden jól alakul.

 


 

Osztályunk az utolsó napot a Csónakázó-tó környékén töltötte. Körbesétáltuk a tavat, többen vízi biciklit béreltek, a fiúk sokat fociztak. Jólesett a kellemes időben beszélgetni, pihengetni. Vivi nagyon finom muffint sütött nekünk. Mindenki jó hangulatban búcsúztatta ezt a tanévet.