« 2024. április »
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Tinódi Gimnáziumért Alapítvány Kréta - elektronikus napló High-tech Biolabor
A+ A-
9.D osztály
Osztályfőnök: Takács Attila
Létszám: 31 fő

Baksay Krisztofer, Balázsi Rebeka, Döbrösi Vanda, Gergits Szabina Beáta, Gróf Benjamin, Haller Szimonetta, Havasi Barbara Ágnes, Horváth András, Horváth Dániel, Humli Dzsenifer, Illés Evelin, Joó Marcell Márió, Jurkovich Marcell, Kiss Alexandra, Kovács Dominika, Kulcsár Zoltán, Major Levente Tibor, Mike Alexandra, Móricz Fruzsina, Nagy Róbert, Németh Tamás, Németh Zoltán Péter, Pék Flóra, Rozner Krisztián Zoltán, Salamon Petra, Savanyó Martina, Simon Jennifer, Simon Márk, Tarczi Szimonetta, Tóth Dzsenifer, Tóth Klaudia Mónika

Tantárgyi dicséret

Testnevelés: Németh Tamás, Németh Zoltán Péter

 

 


 

9.D osztálykirándulás

A kirándulás napja verőfénnyel, de hideggel jött. Végigfagyoskodtuk az egészet. Pedig Sopron szép város, hűséges város, várt bennünk. A belváros látványosságainak megcsodálása után szabadprogramunk volt, majd irány a bobpálya! Miután kiboboztuk magunk, visszasétáltunk az állomásra, és vonatra szálltunk. Fáradtan, de élményekben gazdagon tértünk haza.

Operakaland

Valóban kaland volt: már az utazás is. Négy osztály, a teljes kilencedik évfolyam szállt fel a vonatra, majd a pesti tömegközlekedés - metróba le, metróból fel. És az előadás! Előtte a felfokozott izgalom, a multimédia lézershow nyitány, a rendhagyó rendezés (pl. Cillei Ulrik karnyújtásnyira tőlem áriázott!), a művészek magas színvonalú előadása, Erkel ismert, dúdolható dallamai („…meghalt a cselszövő, nem dúl a rút viszály…”) igazi élmény volt. Kulturális élményeinket szabadprogrammal vezettük le. Jövőre Háry János?

 

 


 

Egészségnapok

A kemény tanévet három laza sportnappal  vezettük le. A kalandparki kúszás-mászás és egyéb feladatok (vízhordás, lövészet, íjászat, agyfacsaró kérdések), az uszodai diadal (Nyertünk, nyertünk, hajrá 9.D!) mind hozzájárult ahhoz, hogy elégedetten zárjuk az évet. Csütörtökön a stradröplabda, strandfoci mozgatták meg izmainkat. Utolsó nap pedig irány a Tilosalja! Számháború a 9.C osztállyal. Csalán, szúnyog minden mennyiségben, és a játék izgalma, mely abszolút igazságos döntetlennel zárult. Jól szórakoztunk.