« 2024. április »
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Tinódi Gimnáziumért Alapítvány Kréta - elektronikus napló High-tech Biolabor
A+ A-
10.A osztály
Osztályfőnök:
Czeglédiné Szabó Klára
Létszám: 30 fő

Berta Vivien, Csordás Botond, Farkas Barbara, Farkas Dominik, Fehér Kristóf Buda, Fricz Zsuzsanna, Görög Petra, Gyürü Patrik Béla, Horváth Csaba, Horváth Márton, Kardos Patricia, Kiniczki Péter, Kiss Virág, Kiss Zsófia, Lakner Gergely, Molnár Zsófia, Nagy Andrea, Nagy Bálint, Perendi Szófia, Rauch Richárd Károly, Rövid Gergő, Ruzsa Norbert, Skublics Márk, Szabó Dániel, Szabó Roland, Szalai Csilla, Szandi Viktória Mária, Szenteleki Eszter, Wágner Zoltán, Zakor László

jeles: Gyürü Patrik, Horváth Márton, Kardos Patrícia, Rövid Gergő

 

 

Tantárgyi dicséretek

irodalom: Kiss Virág

biológia: Szenteleki Eszter

kémia: Rövid Gergő

német: Rövid Gergő

földrajz: Rövid Gergő

általános dicséret: Rövid Gergő

 

Osztályprogramok

Szalonnasütés

Karácsonyi teadélután

 

 

 

Osztálykirándulás

Ebben a tanévben május 18-án osztályunk a Szombathelyhez közeli Gyöngyösfalut látogatta meg. Akadt köztünk olyan is, aki most járt itt először. Remek időt fogtunk ki, így mindenkinek volt lehetősége kipróbálni erejét és kitartását a drótkötélpályán. A délelőttöt csoportépítő tréninggel kezdtük. Körülbelül másfél-két óra alatt olyan feladatokat kellet megoldani, melyek még jobban összekovácsolták az osztályt. Ezután szalonnát sütöttünk, de Patrik egy fél disznót sütött a kijelölt helyen. Ezt követően mindenkinek kötelező volt végigmenni egy gyakorló pályán, csak utána mehetett az általa választott pályára. Volt, aki hamar feladta, de olyan is akadt, aki a denevér pályától sem riadt vissza. Szabadidőnkben íjászkodni, focizni és fagyizni is tudtunk. Estére már nagyon elfáradtunk, de kellemes élményekkel tértünk haza.

Szalai Csilla
10.A osztályos tanuló

 

 

 

Iskolánk úgy határozott, hogy a tanítási idő utolsó napját kiadja az osztályoknak, hogy mindenki  saját programot szervezzen magának. Június 15-én "útra keltünk", hogy egyik osztálytársunknál, Vivinél töltsünk el egy napot. Reggel 9-kor gyülekeztünk nála, és nekiálltunk a gulyásfőzéshez szükséges dolgokkal előkészülni. Szerencsére Vivi anyukája nagyon segítőkész volt, így nekünk a gulyással később csak annyi dolgunk volt, hogy megegyük. Viszont így koncentrálhattunk az egészséges programokra, azaz trambulinoztunk, csocsóztunk és ping-pongoztunk. Csak elment az idő és délre elkészült a "remekmű". A gulyásból mindenki evett és hát utána nem sok kedvünk volt trambulinozni, mert nagyon jól sikerült. :) 3-4 óra fele már mindenki kívánkozott haza, és elbúcsúztunk egymástól, jó nyarat kívántunk. Remélhetjük csak, hogy a jövő év is ilyen jól sikerül, mint az idei.