« 2024. április »
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Tinódi Gimnáziumért Alapítvány Kréta - elektronikus napló High-tech Biolabor
A+ A-
9.C
Osztályfőnök: Pernecker Csilla
Létszám: 26 fő

9.C osztály

Balogh Viktória, Bernhard Georgina Erzsébet, Dede Petra, Desics Maja Patrícia, Dobó Dorina, Eckert Réka, Gecse Annabella Boglárka, Góczán Nóra, Hajba Andrea Dorina, Horváth Mercédesz, Horváth Zsófia, Károlyi Krisztina, Kecskés Bianka Henriett, Kelemen Bernadett, Kiss Fruzsina, Kovács Fanni, Kovács Flóra, Linka Nikoletta Mária, Márkus Gabriella, Mihácsi Anna, Mihátsi Hajnalka, Paál Viktória, Sinka Zsanett, Skriba Ágnes Erzsébet, Stájerits Eszter Kata, Varga Viktória

Tantárgyi dicséretet kapott:

ének-zene: Eckert Réka, Gecse Annabella Boglárka, Góczán Nóra, Horváth Mercédesz, Károlyi Krisztina, Kovács Flóra

 

Osztálykirándulás: A  képzelet és a valóság

Amikor januárban eldöntöttük, hogy a Balaton-felvidékre megyünk kirándulni, elképzeltük, hogy ragyogó napsütésben mászunk a Hegyestűre, és egyensúlyozunk Szentbékkállán a hatalmas köveken. Ám a valóság mást tartogatott számunkra.

Május 12-én locsogó esőre virradtunk. ÚJRATERVEZÉS. Induljunk kirándulni az ellenkező irányba: Győrbe. Itt egy igazán „csajos” program – osztályunkba csak lányok járnak – várt ránk: a Felfedezések háza! Próbára tehettük gyorsaságunkat, kreativitásunkat, ügyességünket és fizikatudásunkat. A kísérleteknek köszönhetően Bellának égnek állt a haja, Gina pedig tűzokádó sárkánnyá vált! Mindenki kipróbálhatta autóvezetési képességeit, tesztelhette reakcióidejét.

Délután a már csak szemerkélő esőben egy tartalmas séta keretén belül csodáltuk meg Győr barokk belvárosát, a székesegyház lenyűgöző szépségű épületét és a színház Vasarely tervezte modern díszítését. Majd egy kis fagyizás után irány a mozi: A dzsungel könyve 3D-ben! Ekkor vált igazán bizonytalanná a határ képzelet és valóság között. De ismét a szabadba érve a kijózanító valóság fogadott bennünket: újra locsogott az eső.